jueves, 2 de octubre de 2014

Tecnologia per decorar la casa

Cada cop estem més acostumats a conviure amb la tecnologia i les noves tendències, que donen un estil i ambient diferencial i amb personalitat pròpia a les estances on es troben.

Antigament, tret del televisor, la ràdio i algun aparell més trencaven amb la sintonia de tota una llar en relació a la decoració. Avui dia, són tants els elements tecnològics que ens envolten que es impossible concebre l’interiorisme sense tenir present aquests elements i que, en certa mesura, ja es dissenyen pensant en aquesta implementació i bon gust visual.

Agències com API a Barcelona s’adonen cada cop més que les persones que volen comprar o llogar un pis demanen unes majors exigències en aquelles recerques per a pisos moblats. És més, també hi ha una tendència creixent a buscar pisos sense moblar per tal d’estalviar-se un pessic important mensualment i, alhora, poder fer i desfer a nivell decoratiu al seu propi gust.

És per això que la decoració juga un paper determinant en la tria de les famílies a l’hora de canviar de pis o residència, així com a les reformes internes que s’hi fan passats els anys. Avui dia és pràcticament impossible trobar un menjador sense un televisor espaiós, un reproductor de blu-ray, una o dues videoconsoles, carregadors de tota mena d’aparells, tabletes, mòbils, ordinadors, comandaments de qualsevol electrodomèstic... desenes d’elements que si no es saben encabir i harmonitzar, poden tirar per la borda tota una curosa feina decorativa prèvia que no contemplés aquesta possibilitat d’overbooking visual.
Aquest excés de tecnologia pot fer què, depenent del tipus de distribució o colors amb els que s’hagi decorat cada habitació, pugui haver una sensació de manca de relació entre, per exemple, una línia rústica o més clàssica, i un assortiment complert d’electrodomèstics i demés aparells elèctrics.

La tecnologia serveix, alhora, per decorar una casa, i ben combinada pot provocar l’efecte invers, i demostrar que és possible integrar tecnologia i decoració d’una forma original, creativa i visualment polida.

No hay comentarios:

Publicar un comentario